Nyheter

Tack Fia för en genomgång av stretch! Har ni frågor om kroppens muskler etc. Hör av er så länkar vi ihop er. 💪🙏👍❤️

www.bodybygard.se

7 hours ago  ·

View on Facebook

3x6? 18.. helt rätt men fotografen hade sagt ja på 24 med! 👍 ... See MoreSee Less

ÄLSKADE ÄLSKADE MBK!! ❤️
Vilken dag vi hade igår. Tack alla för som kom för den. 🙂 Alla ni som ville komma med.
Vi är så stolta och glada vi i styrelsen att få vara en del av denna fantastiska klubb. Långt ifrån alla var med igår men alla grupper var representerade.
Tack Evelina och Fia för ett fantastiskt pass!
Några av oss fick lite mat i magen på Red lion med. En underbar dag/kväll. 🙏

ÄLSKADE ÄLSKADE MBK!! ❤️
Vilken dag vi hade igår. Tack alla som kom. 🙂 Alla ni som ville komma med.
Vi är så stolta och glada att vi i styrelsen att få vara en del av denna fantastiska klubb. Långt ifrån alla var med igår, men alla grupper var representerade.
Tack Evelina och Fia för ett fantastiskt pass!
Några av oss fick lite mat i magen på Red lion med. En underbar dag/kväll. 🙏

View on Facebook

Idag var John och sparrade med Billy från Bulldog Training center. På New Sweden Box och hos Robert Nordman.

Tydligen tyckte dom på kanterna att något var mycket roligare än dom i mitten. 😂

Tack så mycket Billy för grym sparring och tack Robert för lån av ring etc. 🙏👍🥊

3 days ago  ·

View on Facebook

Det går som tur är att både umgås med vänner och familj som boxare. Men livet som elitboxare ser väldigt, väldigt annorlunda ut.
Alla ni som tränar inför eller har matcher både i livet och i ringen. Ni är alla Champs i våra ögon. 🙏❤️💪🥊

4 days ago  ·

View on Facebook

Lördagen den 12:e har vi 3 boxare på plats i Skene. Fantastiskt roligt att få upp dessa MBK-hjärtan i ringen.
Vi kommer även ha en som gör debut i mybox!!!

Hussein Abd
M. Khan Azara
Emil Andersson.
PW.
MBK we glove you...

Rapport kommer under lördagen. 👍💪❤️🥊

1 week ago  ·

Grattis GFF! 👍👏💪 ... See MoreSee Less

2 weeks ago  ·

View on Facebook

Mirwais husseini, August Nyblom, Edwin Svensson, Vanessa Johannesson är idag i Frölunda. Mbk önskar er en grym dag. Lycka till våra kämpar! 🙂 👍❤️🥊

Missa inte vår live.. kommer snart.

View on Facebook

Tack så mycket Lerums friidrott för att vi fick komma till er. Känner oss löpstarka. 👍😊

#Stenkullen.
#Mbk
#Angered.

View on Facebook

Tack Hisingen. En riktigt anrik och bra klubb. 👍❤️Idag var Hisingens diplomare på besök i Majornas boxningsklubb. Det bjöds på sparring och bra teknikövningar!
Tack majornas boxningsklubb! 💪👊🥊

View on Facebook

I helgen var 4 killar iväg på ett läger för killar som heter KING camp.
Det krockade i år med sydsvenska tyvärr, men det var ett bra läger med en grym tränare. Det är alltid gott att åka iväg ett gäng en helg. 💪👍👏🥊
Tack Kennedy, Cem, Daniel och alla boxare på KING camp.

View on Facebook

Majornas BK och hela Sverige önskar dig ett stort lycka till Otto Wallin!!! 🥊🥊🥊💪💪💪👑👑👑 ... See MoreSee Less

Nybörjarkurs! 💪🥊😊

Det är redan folk anmälda till nästa nybörjarkurs. Jättekul att så många tycker det är roligt och är nyfikna.
Nästa kurs startar den 30 okt och kursen är fyra onsdagar på raken.
Välkomna!

Först till kvarn. Anmälning på Majornasboxning@gmail.com

Välkomna.

”Våran nybörjarkurs som startade i sep blev snabbt full så vi kör en till i okt. 👍❤️🥊
Vi är 2 tränare och har ett tak på 24 personer för att alla ska få så mycket hjälp som möjligt på passen. Det hinner vi gott med och alla blir sedda.
En kursperiod är på 4 tillfällen, varje ons månaden ut. Missar man första passet så får man tyvärr vänta tills kursen månaden efter.

250kr kostar det och då får man sin medlemsavgift efter det. Folk som redan är medlemmar och har träningskort/10 kort, betalar endast 100kr för kursen.
Det är INTE ett extra motionspass utan passet är just en kurs i grunderna till boxningen. 👍😊🥊

Taket är som sagt på 24 pers per kurs, så det är först till kvarn som gäller.

VÄLKOMNA hälsar MBK, Zabrina och Daniel.

Man föranmäler sig på: Majornasboxning@gmail.com”

View on Facebook

Det var helt klart en intressant kväll och dag i Skåne. En del solklara beslut och andra lite dimmigare. Likväl bra och roliga matcher.
Vi tackar för att vi fick komma till Skåne. Vi ger RBK och Hilal grattis till vinsten med 2-1. Det var en bra match. 👍

View on Facebook

Idag kickar vi igång säsongen på riktigt!
MBKs första match för hösten blir i Ystad.
Det är Majornas John Rudell vs Saleh Hilal från Redbergslid BK. Så det blir ett derby fast på ”bortaplan” för båda. Ett möte har pugilisterna haft innan och då gick Hilal ut från ringen som vinnare. Det kommer bli en riktigt roligt match ikväll. Är ni i närheten av Ystad så missa inte. 🙂
Vi ska göra vårat bästa och försöka filma matchen och visa den live här.

Hörde vi ett VIVA MAJORNA? 😉 👍❤️🥊💪

OBS! GRATIS!!!

12.00-13.15
Då är det öppet hus för DIG och DINA föräldrar/vänner att träna ett GRATISPASS. Om dina föräldrar/vänner är över 55 år vill säga.
Det går bra med en granne eller kompis med. Men fribiljetten ligger i den som är 55+

Man är givetvis välkommen utan att ha med sig sällskap om man är över 55+ med. 🙂

Vi har kaffe och bulle efter träningen, som klassiskt lockbete till 55+ åringar. 😉

Så här ser LLL ut i Ljungby. ( 55-109 år)

Hoppas ni som ser våra LLL inlägg ser hur kul folk har det på dom passen. Att ni berättar för folk eller om ni är i rätt klass kommer och provar. 🙂
Välkomna.

View on Facebook

HAR MBK PT ( Personlig tränare) !!!???

JA!!

Om vi har PT på mbk är en fråga vi får rätt så ofta. Vi som klubb har inga PT, så MBK har inga PT att hyra ut. Däremot har flera av våra matchgruppstränare klienter privat.
Vi länkar gärna ihop er om ni så önskar.

För mer info: Majornasboxning@gmail.com