Börja boxas

OBS! Vi har löpande terminsstart. Du kan alltså börja när du vill under terminen och behöver inte föranmäla dig på något sätt.

Intresserad av att börja boxas? Till oss är alla välkomna oavsett bakgrund, talang och ambition.

Handskar finns att låna eller köpa på klubben. Du behöver ha med dig träningskläder, vattenflaska och inomhusskor. Första gången behöver du också fylla i ett prova på kort, så kom i tid till passet och hojta till så hjälper vi dig komma i ordning!!

VÄLKOMMEN

Priser

För att få träna på Majornas Boxningsklubb måste du ha ett medlemsskap. Detta gäller försäkringar inom RF.
Medlemsskapet kostar 250 kr att teckna och är giltigt ett verksamhetsår från 1 januari – 31 december. Därefter tillkommer kostnad för träningskort enligt nedan.

Vår tanke är att efter årskiftet ändra på betalningsperiod att gälla ett kalenderår. Dvs. betalar man den 2 januari är man medlem ett år tom. 1 januari. 6 juni tom 5 juni….

Man betalar via följande länk

0-15 år

600 kr/termin (1/1-30/6, 1/7-31/12)

16-19 år

900 kr/termin (1/1-30/6, 1/7-31/12)

20+ år

1200 kr/termin (1/1-30/6, 1/7-31/12)

Engångsavgifter

10-kort för medlem: 500 kr (då löser du först ett medlemskap via ”endast medlem”)

Behöver du hjälp att finansiera träningskort för ditt barn/ din ungdom finns bidrag att söka via exempelvis Majblomman. Se http://majblomman.se/Att-soka-bidrag/ eller prata med oss på klubben så skall vi försöka hjälpa till.