Börja boxas

Vi har löpande terminsstart. Du kan alltså börja när du vill under terminen och behöver inte föranmäla dig på något sätt.

Intresserad av att börja boxas? Till oss är alla välkomna oavsett bakgrund, talang och ambition.

Handskar finns att låna eller köpa på klubben. Du behöver ha med dig träningskläder, vattenflaska och inomhusskor. Första gången behöver du också fylla i ett prova på kort, så kom i tid till passet och hojta till så hjälper vi dig komma i ordning!

VÄLKOMMEN

Priser

För att få träna på Majornas Boxningsklubb måste du ha ett medlemsskap. Detta gäller försäkringar inom RF.
Medlemsskapet kostar 250 kr att teckna och är giltigt ett verksamhetsår från 1 januari – 31 december. Därefter tillkommer kostnad för träningskort enligt nedan.

Det går bra att betala både med kort eller med Swish.

Medlemsskap – 250 kr/kalenderår

Träningsavgifter:

Termin – (1/1-30/6, 1/7-31/12)

Diplom (10-15 år ) – 600 kr/termin

Tjejdiplom – 250kr/termin

16-19 år – 900 kr/termin

20+ år – 1300 kr/termin

Grundkurs (för medlem) – 100 kr

Grundkurs (inkl medlemsavgift) – 250 kr

LLL ( inkl medlemsavgift) – 250 kr

Engångsavgift – 100 kr

10-kort – 600 kr

Prova-på-vecka – Gratis prova på första veckan.

Personlig träning – Det finns möjlighet till PT-pass, kontakta oss för mer info.

Behöver du hjälp att finansiera träningskort för ditt barn/ din ungdom finns bidrag att söka via exempelvis Majblomman. Se http://majblomman.se/Att-soka-bidrag/ eller prata med oss på klubben så skall vi försöka hjälpa till.