Våra grupper

Nybörjare/Diplomboxning (under 18 år)

I diplomgruppen lär du dig boxas från grunden. Hårdheten i träningen anpassas efter ålder. För de under 15 år finns möjlighet att tävla i Diplomboxning. Diplomboxning är den tävlingsform som framtagits för boxningsintresserad ungdom med ett eget regel- och bedömningssystem som skiljer sig från övrig boxning där hård kontakt inte är tillåten.

Matchgruppen (över 15 år)

Med idrottsbakgrund är det inte försent. Syftet är att träna fram tävlingsboxare och sparring ingår som ett obligatoriskt moment. Inriktat på teknik och hårdhet.

Tjej och transträning (ca 15-100 år)

Hit är alla som definierar sig som tjej eller transperson välkommen. Här lär vi oss boxas från grunden med inslag av både styrka och kondition. För den som vill finns chans att pröva sparring. Såväl nybörjare som erfarna, motionärer som matchboxare är välkomna. Ni är självklart även välkomna till övriga träningstider.

Motionär/Gemensam träning

Här finns möjligheterna till ypperlig fysisk träning i traditionell boxningsmiljö utan att slag mot motståndare utdelas. Förväxla inte detta med andra varianter typ ”boxercise” eller dyl. Detta är boxningsträning ”på riktigt” men utan krav på sparring. Tidigare boxningskunskaper är inte nödvändigt.

Vuxen/barn träning

Hit är du välkommen som vill träna ihop med dina egna barn eller brorsan/systerns/kompisens barn. Träningen kommer vara anpassad efter barnen, men det utlovas ett svettigt pass även för de äldre! Med lek och rörelse lär vi oss teknik, koordination och samarbete. Passet lämpar sig för barn i cirka 6-10 års åldern men vi har inga fasta gränser utan prövar oss fram vad som fungerar bäst för oss och för er!